Translate

10-04-12

Dan liever de lucht in, zei van Speijk....


Vandaag de lucht in

Vandaag, 10 april 2012, opent de KLPD haar twitteraccount @depolitieheli. Waarom? Omdat de politie duidelijkheid wil geven over hun inzet van heli’s. Maar denkt u niet dat u van elke inzet een tweet zal krijgen, want sommige van deze zijn ‘super geheim’. Dus gelieve geen tweet te sturen waarom hij boven uw hoofd cirkelt.

De vraag bij het bericht dat de @depolitieheli op twitter informatie aan ons burgers wil doorgeven, vraagt om enkele vraagtekens mijnerzijds. Het zal met toch worst wezen of dat vliegding over mijn hoofd vliegt, of cirkelt boven mijn 'landgoed’. Als ze daar behoefte aan is, hebben ze mijn zegen. Waarom zijn mensen toch zo nieuwsgierig als een politieheli wordt waargenomen? Of telt dit alleen voor onze ramptoeristen en nieuwsgierige Aagjes, die willen weten waarom de politie ons luchtruim gebruikt. Tenslotte willen deze nieuwsjunks enige duidelijkheid omtrent ‘luchtvervuiling’. Zover ik dus nu heb begrepen, gaat de KLPD deze nieuwsgierigen bevredigen, om over hun inzet duidelijkheid te verstrekken.
Oh, ja, er waren ook klachten van diverse burgers, waarom de heli op weg was naar God weet waar naar toe. Je schijnt je als burger blijkbaar toch behoorlijk te ergeren, als er iets gebeurd en je weet niet waarom. Nieuwsgierigheid viert hoogtij!
Maar beste nieuwsgierige burger, ze hopen natuurlijk ook informatie te krijgen, naar aanleiding van hun tweets en uw waarnemingen. Werk aan de winkel!
En voor alle vervelende zeurpieten, die zich ergeren aan het ‘vliegmoment’, zet een gezellig muziekje op! 


© Maydana 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten