Translate

08-01-12

Rechtelijke dwaling en gekochte "vrijheid".

Rechtelijke dwaling!


Ruim twaalf jaar hebben de heren rechters nodig gehad om tot een uitspraak te komen inzake mijn “eeuwige stalker en onbetrouwbare schaduw’.

Alsof het een mededeling van vreugde moest zijn, deelde mijn advocatenteam mij mede dat de rechtelijke macht besloten had, om mij een bedrag van euro 25.000 te laten betalen wegens het schrijven van artikelen over disfunctioneren.

Het had hem - en nog enkele andere agenten van dit korps – zijn baan gekost, na veel vijven en zessen, zijn pensioen en een slechte naam. Het laatste echter, was al jaren een bekend feit. Maar niemand durfde of deed iets aan dit niet integere gedrag van een politieman, gedekt door korpsleiding en korpsbeheerder.

Na dit alles, heeft hij mij ‘beloofd ‘mijn leven tot een hel te maken, een eerlijk gezegd het is hem dat aardig gelukt. Alleen zijn uitspraak – ik zal niet rusten voordat ze je lijf van de rails afkrabben - heeft gelukkig niet geleidt tot een zelfmoordpoging mijnerzijds.

Zijn dagelijkse bedreigingen, zijn dienstwapen tegen mijn hoofd en de klik, hebben nooit geleid tot totale wanhoop mijnerzijds. Toch moest ik me jaren verstoppen, vele malen verhuizen om aan zijn ‘wraak ‘ te ontkomen.

Zijn eindeloos procederen op toevoeging, heeft geleidt tot ruim twaalf jaar rechtelijk geneuzel.

Nu, na de definitieve uitspraak, en mijn betaling aan hem van 25.000 euro schadevergoeding wegens het niet meer uitoefenen van zijn beroep, is een einde gekomen aan een ware gijzeling.

Maar een nieuw begin; ik heb mijn vrijheid gekocht voor 25.000 euro!

Ik zal overleven!


© Maydana

6 opmerkingen:

 1. Diep...heel diep onder de indruk....k ben even heel erg stil... Knuff Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve May,
  Je weet..ik ken je hele verhaal, je verdriet,je onmacht, en vooral je angst! Dat heb ik zelf de laatste 2 jaar van dichtbij meegemaakt.Dat je toen zo sterk geweest bent om door te gaan getuigd van een grote verbale in innerlijke oerkracht..Ik hoop dat je nieuwe vrijheid in 2012 op een heerlijke manier kunt vieren samen met E.
  Liefs Frederiek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heftig. Ik zie dagelijks tweets van jou voorbijkomen. Hoewel ik alleen weet wat je hebt opgeschreven, voel ik de onmacht en de angst. Het lijkt zo logisch om voor het slachtoffer te kiezen, maar dat gebeurt zo vaak niet.
  Ik wens je een veilig en vrij 2012!
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrijheid heeft toch een prijs. Indrukwekkend verhaal.Bah...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Denk nu maar aan de toekomst en niet meer aan het verleden.Liefs K.L

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verhaal zeg Zie nu voor het eerst. Bah wat een onrecht. Veel sterkte May

  BeantwoordenVerwijderen