Translate

13-02-10

Sluit uw ogen niet, meldt kindermisbruik!Iemand, die incest in z'n naaste omgeving heeft meegemaakt kan zich voorstellen welke gevolgen een dergelijke daad zal hebben voor het slachtoffer en de toekomst.

Ik heb ze zien lachen, de daders bij de rechtbank, en slachtoffers die als oud vuil in een hoek werden gezet door de rechtelijke macht. Meestal vrijspraak wegens gebrek aan bewijs, tenslotte zijn er nooit getuigen, of een taakstraf waar ze in dit land zo goed in zijn. De daders lopen weer vrij rond en het "spel "gaat opnieuw beginnen met hun ziekelijke geest. Je zou ze verwensen naar Verwegisstan. Wat me nog meer verbaasd is dat moeder's of vader's hier geen enkel vermoeden van hebben, althans dat is in de meeste gevallen hun versie. Iets wat ik me nauwelijks kan voorstellen. Moeder's die het gewoon weten en goochelen met de waarheid, uit angst of welke andere reden dan ook.Hoe kun je je kind zo laten "mishandelen en misbruiken" een trauma voor het leven. Misbruikte kinderen zullen nooit en te nimmer nog goed functioneren, in het leven wat nog voor hun ligt.Elk vertrouwen is zoek, maar ook naar de moeder of vader. Ik vraag me af waarom de rechtelijke macht slachtoffers van een dergelijke misdrijf niet serieuzer neemt en enkel de dader op z'n woord gelooft. Daders zijn pathalogische leugenaars en nietsontziend ten aanzien van onschuldige kinderen.

Ik dacht dat ik al veel gehoord had in rechtszalen en dat er weinig is waar ik nog rooie koontjes van krijg of m'n wenkbrauwen bij zal fronsen. Toch hoorde ik onlangs een verhaal van een officier van justitie dat me alsnog van m'n stoel deed vallen. Deze officier vertelde tijdens een zitting dat advocaten van opgepakte pedofielen tegenwoordig wordt gevraagd om zeer voorzichtig te zijn met het verlenen van dossiers aan hun gedetineerde cliënten. Want plaatjes van slachtoffers die in dossiers zitten, zouden namelijk gretig aftrek vinden bij zedendelinquenten in Huizen van Bewaring en gevangenissen.

Pedofielen en andere zedendelinquenten worden in gevangenissen vaak apart gezet om hen te beschermen tegen de andere gevangenen die 'hoger' op de sociale ladder staan, zoals overvallers. Bovenaan de ladder staan, te uwer informatie, de gewetenloze en bikkelharde Oostblokcriminelen. Die bovenste trede moet gedeeld worden met de categorie 'witte-boorden-criminelen'. Want nergens zijn gedetineerden meer van onder de indruk dan van zeer geslepen witte-boorden die ander geboefte of de staat financieel een flinke poot hebben uitgedraaid. Maar terug naar die plaatjes. De gedachte is toch niet te bevatten dat foto's van slachtoffertjes van criminele pedofielen in een gevangenis onder zedendelinquenten worden rondgedeeld of voor grof geld worden doorverkocht?! Foto's die de pedo's vaak zelf hebben gemaakt tijdens hun 'spel' met of verkrachting van de kinderen.

De afwijking om je seksueel tot kinderen aangetrokken te voelen, zit tussen de oren. Verschillende pedofielen heb ik in de rechtszaal eerlijk horen vertellen dat die afwijking er met geen therapie of gevangenisstraf is uit te krijgen. 'Het kan tien jaar lang goed gaan, maar dan ineens zie ik een kind lopen en krijg ik weer dat gevoel terug', zei ooit een pedofiel van in de zestig huilend tegen de rechters. De man zei dat hij dat seksuele gevoel op zo'n moment niet kan negeren of onderdrukken. 'Ik kan dát kind misschien laten lopen maar dan pak ik een dag later een ander kind.' Deze man weet dat het absoluut niet kan wat hij kinderen aandoet.

Maar heel veel pedofielen heb ik aan rechters horen vertellen dat de kinderen met wie ze seks hebben gehad, het fijn vonden. Sterker nog, dat die kinderen er zélf om vroegen. Dat die seks ook goed was voor de ontwikkeling van een kind. En dat een kind maar beter met een ervaren iemand seks kan hebben dan dat gestuntel met jeugdige leeftijdgenoten. Maar als je regelmatig zedenzaken bijwoont en ook nog moeder bent, zou je die criminele pedofielen soms willen droppen op een eiland bij Verweggistan. En die plaatjes die ze hebben gekocht of gekregen in de gevangenis, moeten ze voor de dropping inleveren.

2 opmerkingen:

  1. mensen die andere mensen aanvallen en verkrachten zijn het niet waard mensen genoemd te worden.
    Als je iemand echt graag ziet doe je deze persoon toch geen pijn, laat staan kwetsen ? Hoe oud die persoon ook moge zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom Mr. Franky,
    Dank voor je reactie en fijn je hier te ontmoeten op mijn blog. Zie you on twitter

    BeantwoordenVerwijderen