Translate

10-06-10

Europa,paradijs voor criminelen

Alle grenzen  zijn open, geen controle meer, ladingen vreemde EU-burgers verplaatsen zich van hot naar her,  met als resultaat; criminelen overspoelen ons en andere EU-landen. Een waar speelparadijs voor echte criminelen. Politie en Justitie kijken toe, en burgers worden het ‘slachtoffer’. Ho, zal menigeen roepen, dat is discriminatie. Niet elke vreemdeling is een crimineel. Helemaal gelijk! Maar niemand kan ontkennen, sinds wij open huis houden in Europa, de criminaliteit sterk heeft toegenomen.


Er gaat geen dag voorbij of dagbladen en televisie melden geweld, gepleegd door vreemde medelanders die zijn neergestreken in ons zo vredig polderlandje. Oplichting, bedreigingen en allerlei andere criminelen activiteiten zijn aan de orde van de dag. En niemand van ons kan ontkennen dat het procentueel gezien het meest vreemdelingen zijn die de criminaliteit stevig in handen hebben, de Russische Maffia aan het hoofd, tussen onze koeien en belegen kaas.

Natuurlijk heeft ons land ook criminelen van eigen grond, daar had Justitie en politie nog enig zicht op, maar sinds ons land wordt overspoeld door buitenlandse criminelen wordt de zaak aanzienlijk ingewikkelder. Zeker met een onderbezetting van onze politie. De deur naar ons land staat wagenwijd open en hebben we een soort van knuffelsyndroom ontwikkeld. Kom maar binnen, kom maar binnen, zei de dominee. Het begin van een oud Nederlandse liedje.

We hebben het natuurlijk niet over witte boorden criminelen, maar over de harde kern. Witte boorden criminelen hebben we zelf genoeg, en deze categorie hoef ik u niet uit te leggen. Het grote geld en de macht!

Onze politie op halve sterkte wegens personeelsgebrek, slecht in achtervolgingen gevolgd door een kostenpost van de afgelopen jaren van tientallen miljoenen, wegens slecht en onverantwoord rijgedrag. Politieauto’s rijp voor de schroothoop. Kan men dan concluderen dat mening politieman kan worden ingeschaald als ‘zondagsrijder ‘? Dat het rommelt in onze politiekorpsen is een ieder bekend, foute politiemannen heet dat. Regelmatig worden dienders ontslagen wegens wangedrag, corruptie, machtsmisbruik. Of ze stappen over naar het speelparadijs der criminaliteit. Daar helpt ook het imago van de Cock met c-o-c-k niet meer.

Even nog ter opfrissing de gijzelingsaffaire in Almelo. Ondanks deze waanzinnige actie in het gemeentehuis, was deze man op korte termijn de ‘publiekslieveling ‘ en nam de bevolking het voor hem op. Burgemeester en wethouders hadden gefaald en Zembla deed er nog een schepje boven op. Weet u het nog, zoon van de gijzelnemer die voor de camera pleitte voor de onschuld van zijn vader, die nooit een wapen zou gebruiken, laat staan in het bezit ervan zou zijn. Het publiek had te doen met deze medelander, die zou zijn geschoffeerd door de Gemeente Almelo en daarom tot deze wanhoopdaad was gekomen. Nu wil het geval dat zoonlief afgelopen week een heuse schietpartij heeft georganiseerd in Hengelo. Het verhaal van het niet bezitten van wapens en het gebruik hiervan, valt met deze actie geheel in het water, en zijn liefdevolle pleidooi voor de camera bleek dus een farce. Dit verhaal heeft nog de nodige gevolgen en de rechtbank van Almelo heeft het er maar druk mee. Zoonlief is inmiddels veroordeelt tot vijf jaar.

Maar laten we niet vergeten dat dit een van de incidenten is, die ons land rijk is. Medelanders met criminele inslag overspoelen ons land en zij spelen hun spel openlijk en vrij in het Nederlandse speelparadijs voor criminelen.

©Maydana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten